Ingredients
100 ml (3 ½ oz.) chilled brut Champagne
30 ml (1 oz.) Cherry River Wild Cherry Vodka or Original Premium Vodka
½ lemon
½ lime
1 piece of ginger root about 1 cm long
3 ice cubes
Preparation
Finely grate the ginger and place it at the bottom of a glass
Wash and dry the lemon and lime, cut them in half
Cut a slice of both lemon and lime, set aside for garnish
Squeeze the juice from the lemon and lime
Pour the citrus juice into the glass
Add the vodka and stir with a spoon
Gently pour the champagne and carefully add the ice cubes
Garnish the glass with lemon and lime slices
Serve chilled
Ingrédients
100 ml (3 ½ oz) de Champagne brut frappé
30 ml (1 oz) de Vodka Cerises sauvages Cherry River ou Original Premium
½ citron jaune
½ lime
1 morceau d’environ un centimètre de racine de gingembre
3 glaçons
Préparation
Râper le gingembre finement et le disposer au fond d’un verre
Laver, sécher le citron et la lime et couper les en deux
Couper une rondelle du citron et de lime, les réserver pour décorer le verre
Presser le jus des moitiés de citron et de lime
Verser le jus dans le verre
Ajouter la vodka et remuer à la cuillère
Verser délicatement le champagne et déposer délicatement les glaçons
Décorer le verre des rondelles de citron et de lime
Servir bien frais